FAQ

♦ Wanneer heb ik toegang tot Aqua Bass?

Toegang tot Aqua Bass wordt alleen verstrekt aan personen vanaf 18 jaar en ouder, mits zij in het bezit zijn van een geldig ticket. Bij twijfel kan er gevraagd worden naar het identiteitsbewijs. Daarnaast willen jullie erop attenderen dat iedereen in Nederland verplicht is zich te kunnen legitimeren. 

♦ Waar kan ik tickets kopen voor Aqua Bass?

Tickets zijn op deze website te koop bij 'Tickets'. Voor een snelle doorloop bij de ingang verzoeken wij tickets uitgeprint mee te nemen. 

♦ Glij ik niet uit als ik ga stampen/springen?

De organisatie zorgt voor tapijt rondom het zwembad. Zo kan je gewoon lekker los gaan zonder dat je valt.

Wat mag ik niet mee naar binnen nemen bij Aqua Bass?

Deodorant, shampoo en luchtjes zijn niet toegestaan. Aqua Bass dient zich te houden aan de festival vergunningseisen. De organisatie zal zorgen voor deodorant en shampoo.

Mag ik met drinken in het water?

Na aanschaf van drinken bij één van onze barren mag je hiermee gewoon verder feesten in het water. Na afloop van Aqua Bass wordt het water gereinigd. Eten is in het water niet toegestaan. 

♦ Wat is het drugsbeleid van Aqua Bass?

Wij hanteren een zero-tolerance beleid. Ook softdrugs zijn niet toegestaan. Er wordt op gefouilleerd bij de ingang. Bij een overtreding van deze regel zijn wij verplicht dit aan te geven bij de lokale politie. 

Kan ik parkeren bij zwembad De Stok in Roosendaal?

Rondom het zwembad zijn genoeg grote parkeergelegenheden. Parkeren bij zwembad De Stok is geen probleem. 

Is een zwemdiploma noodzakelijk?

Aqua Bass vindt plaats in het recreatiebad. Dit zwembad is 1.30 meter diep. Mocht je niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, neem dan zwembandjes mee (verplicht). Buiten het water op het droge is ook genoeg ruimte om te genieten van Aqua Bass. 

Kan ik mijn spullen opbergen?

Kluisjes zijn te huur voor €6 (€5 + €1 borg). Dit bedrag dient contant betaald te worden bij de kluisverhuur. De borg wordt terug gegeven na inlevering van het kluisbandje.  Aqua Bass is niet aansprakelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen. Je hebt onbeperkt toegang tot je kluis. 

Is het mogelijk om te roken tijdens Aqua Bass?

Het is binnen niet mogelijk om te roken. Buiten is een verwarmde rookruimte ingericht. Voor de rookruimte worden fleecedekens aangeboden. Een vest of badjas is alsnog niet onverstandig. Rookwaren zijn gedurende het evenement niet te koop.

Wat is de dresscode?

Aqua Bass is een indoor poolparty. Een zomerse outfit, zwembroek of bikini zijn dan ook zeer aan te raden. Schoenen of hakken zijn in en rondom de poolarea niet toegestaan. 

Hoe kan ik mijn muntjes opbergen?

Bij de muntverkoop zijn waterdichte tasjes te koop met een nekkoord. Let op! Deze tasjes zijn zeer handig om muntjes op te bergen, maar telefoons zijn op eigen risico! Aqua Bass is niet aansprakelijk voor waterschade.