News

Aqua Bass & Maximaal RAW • Pre-summer Hardstyle Poolparty geannuleerd!

Large a6f2574a

De tweede editie van de hardstyle poolparty is helaas, op last van de gemeente, geannuleerd. 

Ticketsale start 17.03.2018

Tickets voor de Hardste Poolparty gaan 17.03.2018 in de verkoop. 

Aqua Bass komt met tweede editie!

Aqua Bass komt op 12 mei met een tweede editie in samenwerking met Maximaal RAW!

 

Timetable bekend!

Dinsdag is de timetable van Aqua Bass bekend gemaakt! Op last van de gemeente is het evenement verplaatst naar 20:00. Dit heeft geen invloed op de DJ sets en The Hardstyle Poolparty duurt nog steeds even lang. We kunnen dus een uur eerder los! Check de timetable hier!

 

 

Combitickets niet meer verkrijgbaar

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven voor een busreis. Het is nog wel mogelijk om aan te melden als groep bij Party-vervoer.nl. Neem contact op met Party-vervoer voor de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie. 

Nog vervoer nodig? Boek je combiticket of busreis!

Heb je nog vervoer nodig voor Aqua Bass? De bussen van Party-vervoer.nl brengen je vanaf jouw locatie naar Aqua Bass en je wordt na afloop weer afgezet. Daarnaast krijg je door het boeken van een combiticket maar liefst €9,50 korting! Klik hier voor meer informatie

Travel packages nu te boeken!

Aqua Bass Hotel Deal en Bus-combitickets zijn nu te boeken! Maak jouw avond compleet met een busreis of overnachting. Lees hier meer.

Aqua Bass duikt het zwembad in en komt met hardstyle poolparty

Hardstyle in een zwembad… Tot op de dag vandaag hebben we deze combinatie nog maar weinig voorbij zien komen, maar daar komt al heel snel verandering in. Aqua Bass gaat kopje onder en neemt onder andere badmeesters Digital Punk, Endymion en Ruthless mee voor een avondje subtropisch zwemmen. Dat betekent dus stampen in je bikini en ondertussen een paar baantjes trekken. Met wie ga jij nat?

Lees hier het volledige artikel op Hard News.

Line up completed!

De line up van Aqua Bass - The Hardstyle Poolparty is compleet! Bekijk de volledige line-up van Aqua Bass om te zien welke artiesten onderdeel zijn van deze spetterende Hardstyle Poolparty!

Check de line-up hier