Travel Info

Aqua Bass Hotel Deal

Wil jij op loopafstand van Aqua Bass heerlijk slapen in een hotel nadat je helemaal los bent gegaan op de eerste Hardstyle Poolparty in Roosendaal? Dat kan! Hotel Tongerlo in het centrum van Roosendaal heeft een Aqua Bass Hotel Deal. Via onderstaande link kan je een tweepersoonskamer, ter waarde van €89,- boeken voor maar €70,-!

 

Wat moet je doen?

Reserveer via onderstaande link. Vul bij 'Aanvullende notitie' de kortingscode in: Ik reserveer via Aqua Bass. Hotel Tongerlo zal antwoorden met een aangepaste prijs waarin de korting is verwerkt. 

 

Reserveren

 

Reisinformatie

Bloemenmarkt 2

4701 JB Roosendaal

0165-584888

Hotel Tongerlo is twee kilometer lopen vanaf Zwembad de Stok. Het hotel heeft eventueel een taxi in de aanbieding. De uitchecktijd van het hotel is voor deze actie verlengd tot 12:00u.

 

 

Busreis

Heb je nog vervoer nodig voor Aqua Bass? De bussen van Party-vervoer.nl brengen je vanaf jouw locatie naar Aqua Bass en je wordt na afloop weer afgezet. De inschrijvingen voor een busreis zijn helaas gesloten. Aanmelden met een grote groep is nog wel mogelijk. Neem hiervoor contact op met Party-vervoer. 

Klik hier om contact op te nemen met Party-vervoer.nl